Pages

Followers

Thursday, October 4, 2012

all about diva, glamorous and bla...bla...

hurm...Assalamualaikum semua...wah banyak gila sarang labah2...lama gila tak meng update segala bagai... excited nih nak update...hihihi...

actually baru2 ni my company ada buat dinner...temanya adalah Rock "N" Roll...ngeee,,,(bajet budak la pulak)..okeh theme ni dipersetujui atas undia oleh semua pekerja...lupa nak cakap...me adalah salah seorang committe member...ahhhaaa...ofcos lah tahu semua benda dan mendapat informasi yang terlebih dari orang lain...

okeh nak cerita berkenaan sebelum hari dinner. company organise Miss photogenic (means all employee (female only) can participate, then miss photogenic akan dipilih oleh external judgers....oleh kerana ramai sangat yang pemalu, participants sangat lah sedikit...me dengan muka tak malu join jugak...bukan apa..nak bagi cukup korum...huahuahau...para peserta dibawa ke LV Wedding (wedding boutique) untuk di make over dan buat photo shooting...So, jom tengok apa yang ada...

miss photogenic kesemuanya otw to LV Wedding

just arrived

sesi memilih evening dress

sedang di make over...i like...

taraa....ni hasilnya



cuba try...berposing....

with kak naza (actually kak naza dah ada 3 orang anak, tapi badan dia tetap maintain)

alhamdulillah...terdetik nak bawa tudung sendiri...nasib ada yang sesuai...



berpura-pura make sendiri

dah penat posing jom makan...

sesi bergambar dengan kesemua Miss Photogenic

kesemuanya cantik sangat....

LV Wedding...mula2 layanan dari pihak dorang ntah hapa hapa..lepas complain baru ok sikit...


bestnya kalo ada set make up complete mcm ni

with atikah (HR) and Yooong (Finance)

cantik tak baju pinjam???


termuntahlah dorang asyik me je berposing...hahaha

pastu...dinner on 30th september...me sebagai committee ofcos lah datang awal..pukul 2 lebih dah terpacak kat hotel...nasiblah committee member dapat bilik untuk mandi n make up>> (actually nak make kat kedai tapi abang wade (make up artist) ada event lain plak..so terpaksalah conteng muka sendiri...malas nak cerita banyak..jom tengok...

after make over sendiri..boleh lah ye..save 80 hengget

memang kayu sebab xpandai posing macam Hanis Zalikha (ada hati nak posing cam dia..hahah)

with si cantekk yang mebolot gelaran Miss popular & Miss Photogenic

with Dinner Committee's Member...

sampai awal sempat la nak posing bagai

sempat lagi walaupun bizi jaga kaunter registration

with Joann & Atikah (si cantekk)

catwalk...xtau la kalo malam tu me jalan catwalk ke kura-kurawalk..hahah..belasah aje..


tengah tunggu nak umum pemenang...dah tau dari awal atikah akan menang...congratz sangat..

dapat gambar free with frame

saguhati...ok lah...dapat cek rm50...kau ade?
atleast me ada sifat confidence untuk berada di atas pentas yang ditonton oleh hampir 400 orang manusia..




1 comment:

neverletmego said...

amboi , maintain cam anak dara.
:) suka suka